woensdag 11 februari 2015

Valentijnsdag cadeautips

Het is weer bijna Valentijnsdag, de dag dat je je vriend of vriendin cadeautjes moet geven en anders heb je een relatie probleem. Of de dag dat je verrast hoopt te worden door die ene leuke jongen.

Maar wat geef je nou op z'n dag?
Ik heb wat tips en een diy, ben je benieuwt lees voor al verder.

Valentijnsdag is op een zaterdag dus misschien heb je wel de mogelijkheid om je vriend/ vriendin een ontbijt op bed te brengen en dan is het wel leuk om daar een persoonlijk tintje aan te geven.

Wat heb je nodig ?
• Een bord
• Een beker
• Schaaltje (optioneel)
• Water vaste stift
• Nagellak

Stap 1
Zorg dat het servies schoon is. Je kan alles op het servies zetten wat je wilt,een leuke persoonlijke Quote bijvoorbeeld. Ook kan je in de mok wat zetten zo dat als je de mok leeg drinkt de boodschap tevoorschijn komt.

Stap 2
Oven een beetje op het papier en schrijf het op het servies. Je kan het eventueel ook versieren met nagellak voor wat kleur.

Stap 3
Doe de mok in de oven een half uurtje op 200 graden. Verwarm de oven niet voor zo word de mok geleidelijk warm en blijft de stift zitten. Haal de mok ook niet gelijk uit de oven maar laat hem ook een half uurtje afkoelen in de oven die uitstaat.

Stap 4
Maak dan als je dat leuk vind nog wat details op de mok met nagellak. Dat kan er afslijten maar geeft een heel leuk effect.

Serveer een lekker ontbijt en doe er een lieve kaart bij.

Ook kan je een fotolijst maken met foto's van jullie samen.

Wat heb je nodig:
• Een foto lijst ( een van de kringloop is ook prima geef hem een likje verf en hij is helemaal leuk)
• Een watervastestift, witheboard marker of krijtstift.
• Foto's van jullie samen.

Stap 1
Zoek wat foto's van jullie samen op.

Stap 2
Maak het lijstje mooi. Verf de rand bijvoorbeeld.

Stap 3
Schrijf een mooie tekst op het glas. Met witheboardmarker en een krijtbord stift kan je de tekst vaker veranderen.

Stap 4
Zet het hele foto lijstje weer in elkaar, en doe de foto's er op een leuke manier in door een collage te maken bijvoorbeeld.


Als je liever wat koopt dan knutselt heb ik wat cadeau tips. Wat je jongens moet geven vind ik altijd lastig. Als je al wat langer een relatie hebt zal je je vriend bijvoorbeeld een mooie armband kunnen geven.


Wil je gewoon een leuk gebaar geven aan een jongen? Dan zijn er rond Valentijnsdag altijd wel leuke chocolaatjes met ik vind je lief er op of hartjes vorm, en de liefde van een man gaat door de maag ;)

Ook kun je gezellig wat leuks gaan doen, gezellig naar een leuke film. Je kan naar de bios gaan maar je kan het thuis ook gezellig maken, doe wat kaarstjes aan, en haal wat lekker eten in huis en hebt een gezellige thuis bioscoop.


Gezellig uiteten is ook een optie, of ga gezellig samen boodschappen doen en samen koken. Maak de tafel romantisch op met kaarstjes enzo. Hartstikke gezellig :)


Al deze tips kan je natuurlijk het hele jaar door doen, en je hoeft natuurlijk niks perse op Valentijnsdag te doen. Ook kan je dit nartuurlijk met je vriendinnen doen of andere mensen die je dierbaar zijn.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden en ik hoop dat jullie een fijne Valentijnsdag hebben.

X