donderdag 27 november 2014

December diary

Het is alweer bijna december, de maand waar alle gezellige dingen gebeuren, sinterklaas, kerst en oud en nieuw. 
Daarom leek me leuk om deze maand een photo diary bij tehouden. Ik wil graag elke dag een foto en een klein verhaal over de dag online zetten.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en alsvast een fijne december.





dinsdag 11 november 2014

Haar geverfd!

In de week van de vakantie liep ik met Roos in het winkelcentrum om flessen weg te brengen en wat lekkers te gaan eten. We gingen ook even langs de Etos en ik dacht ik kijk even bij de haarverf. En voor ik het wist stond ik bij de kassa met een pak haarverf voor bruin haar! Niet permanent maar een spoeling. Ik heb mijn haar 1 keer eerder bruin gehad met een spoeling alleen dat is nu al weer 3 jaar geleden en toen heb ik het gedaan bij de kapper en nu zelf.

Ik kocht van L'Oréal de kleur 415 Iced Chocolate.  

Al eerder had ik met hetzelfde spul m'n haar lichter proberen te maken alleen dat was niet gelukt. Maar Roos en ik hadden het al allebei een keer gedaan dus we wisten hoe het werkt.

Daar begonnen we, Roos ging me haar verven en we vonde het allebij heel spannend.

Er zaten 3 onderdelen in de doos een crème en de verf die moest je mengen. De verf zat in een tube die je gemakkelijk kon uit knijpen in de flacon van de crème. Dat moest je goed schudden en egaal over je haar aanbrengen. Dan 20 min in laten trekken,uitspoelen en  met het 3e onderdeel de crèmespoeling wassen die crèmespoeling gebruik je zo als je hem altijd gebruikt.

Het was wel heel spannend om dit te doen ik had er niet goed over nagedacht,  het was heel impulsief, wel wou ik al lang wat anders met m'n haar. Ik had het aan nog bijna niemand verteld in m'n omgeving dus het was een verrassing. Ook had ik niks tegen m'n vriend verteld. 


Het resultaat vind ik heel mooi, het is wel een beetje rood maar dat wordt al minder nadat ik het een paar keer heb gewassen.

IMG_1545.JPG wordt weergegeven
voor
na

zaterdag 1 november 2014

Primark shoplog

In de vakantie ben ik naar de Primark in Almere geweest, ik heb daar aardig wat gekocht. 


€ 6,-
Als eerst kocht ik deze sjaal, hij is super
lekker warm en best groot. Je kan hem ook lekker om je heen doen.









Ik kocht ook een nieuwe jas. Bij de muts en de romp heb je een extra zachte voering, bij de armen heeft ie dat niet waardoor de jas wel een beetje koud is. In het midden kan je de touwtje zelf aan trekken voor de vorm van je taille. 

 
€ 35,-

















€ 15,-
 Ook heb ik 2 blousjes gekocht
als eerst een blauwe. Deze is wat langer en je kan hem aan als jurkje.                            
      




€ 13,-







Als 2e dit legergroene blousje, deze is gewoon kort. Over de knoopjes valt een stukje stof zo dat je de knoopjes niet ziet.






€ 19,-
Ook nam ik deze jumpsuit mee, de bovenkant schijnt een beetje door en aan de achter kan zit een split. Het broekje is van wat ruwere stof en zit aan de achterkant vast met een rits.















Officieele prijs € 15,-
Afgeprijsd voor € 5,-
Op het laatst zag ik deze tas hangen en hij was afgeprijsd voor maar 5 euro die kon ik niet laten liggen. Het is een nep leren rugtas met franjes aan de zijkant. Je kan hem aan de boven kant dicht trekken met 2 touwtjes en met een klepje dat je vast maakt met een nep gespje waar een magneet onder zit.











€ 8,-
Ook kocht ik dit kussentje. Op mijn kamer had ik allemaal gekleurde kussentjes maar ik wil voor op m'n bed wat meer bruine kleuren. Dit kussentje is lekker zacht perfect dus voor bij je bed!
                             









€ 1,-




Ook wilde ik wat nieuwe kaarsen voor op m'n kamer, deze ruikt naar ananas en gember. Het is een zoete geur en je ruikt heel lekker de ananas.










€ 4,-

Dit is een paketje van 3 kettingen 2 gouden en 1 zilveren, ze verschillen van lengte dus je kunt ze tegelijk dragen.

















Ik weet de prijs niet meer percies maar of € 2,50,- of € 3,-


Bij de make-up zag ik dit palet liggen die wou ik ook wel proberen. Er zitten 8 donkere kleuren oogschaduw in, een paar glans en een paar mat.





€ 3,-










€ 5,




Deze argan olie shampoo zag ik liggen samen met de haar olie en wou dat wel eens proberen. 

Dit is alles wat ik heb gekocht, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.