zondag 18 januari 2015

Tips voor 1 nachtje weg

Wat neem je nou mee als je 1 nachtje weg gaat ? Dat kan soms best lastig zijn. Je neemt al vaak veel te veel en je gebruikt nog niet eens de helft. De laatste tijd ga ik best vaak een nachtje weg naar mn vriend. Dus ik heb een paar tips want ook ik nam vaak veel te veel mee. 

Als eerst is het handig om percies te weten wat je die dag erna aan wilt zo dat je niet 10 verschillende broeken en shirts mee neemt. Als het kan is het handig om die kleren al aan te doen als je weg gaat zo dat je niet met extra kleding loopt te zeulen. 
 
                                     
Dit waren de accessoires   die ik nog mee nam die ik nog niet aan had.


Als je je gaat opmaken de dag voor je weg gaat. Doe dan alles wat je gebruikt meteen in je toilettas zodat je percies weet wat je nodig hebt. Bedenk daarna nog of je nog wat speciaals qua make-up nodig hebt voor de dag erna zo als lipstick en dan heb je dat ook al weer bij elkaar. 



    Doe het zelfde met je verzorgings spullen.




    Ook is het handig om je kussen als dag nodig is mee te nemen en je pyjama nartuurlijk :)



Vergeet ook je mobiel en oplader niet :)



Als je vaker 1 nachtje weg gaat is het handig daar een tas voor aan te schaffen waar precies alles in past dit is een soort sport das van Adidas. Je kan hem makkelijk mee nemen en je hoef niet zo de proppen. 


Hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips en misschien kan je het ook al een soort checklist gebruiken.

Tot te volgende keer x.

woensdag 14 januari 2015

Wat ik kreeg van Sinterklaas


Een beetje laat maar hier een video over wat ik van Sinterklaas heb gekregen.Ik wou het nog graag laten zien, liever laat dan nooit ;) 

woensdag 7 januari 2015

Mijn eerste video

Vandaag heb ik voor het eerst een video op YouTube gezet. Ik vind het best spannend maar ben super enthousiast. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden ! X

donderdag 1 januari 2015

31 December

Vandaag waren me papa en mama 17 jaar getrouwd. Annely was naar de winkel geweest om lekker bolletjes te halen. 

Jenniek, Annely en ik hebben de tafel mooi gedekt voor een lekker ontbijtje voor ze. Na het eten had Jenniek haar tas ingepakt. We gingen nog even naar het winkelcentrum met papa en Luco om vuurwerk en oliebollen te kopen. Daarna brachten we Jenniek naar Zwolle.
Het was echt leuk haar weer gezien te hebben.  In de middag ging ik nog wat dingen doen voor vanavond zo als me nagels lakken. Roos kwam ook even chillen. Do kwam ook en we gingen gourmetten en Roos at ook mee.

 Daarna gingen we naar de kerk. 
Na de kerk ging ik snel douche en opmaken en mooie kleren aan doen. Daarna kwamen me Opa en Oma en een oom van me vader oud en nieuw met ons vieren. 

We hebben gewoon de hele avond gepraat en om kwart voor 12 de tv aan gezet om af te tellen.  Om 00.00 hadden we vuurwerk afgestoken en daarna gingen we op de scooter naar spakenburg.


 Daar kwamen vrienden van Do en mij. We gingen nog even door het dorp lopen en bij Do thuis zitten. Het was super gezellig en ook wel laat geworden.

Een goed begin van 2015 dus. 
Ik wens jullie ook allemaal de beste wensen en een gelukkig 2015.

Dit is al weer de laatste dag van December Diary ik vond het heel leuk om te doen soms wel lastig om alles op tijd op me blog te zetten. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Als jullie nog tips heb hoor ik graag.